La silicoane inainte!

RO: A fi sau a nu fi siliconata…asta-i intrebarea!?

Silicon- Compus macromolecular cu structură analoagă corpurilor organice, în stare fluidă sau sub formă de rășini, alcătuit din lanțuri sau cicluri de atomi de siliciu care alternează regulat cu atomi de oxigen. – Din fr. silicone. 

Well pe ici colo se intelege subiectul de azi si partea ironica a redactarii. Ca sa nu par hater sau mai stiu eu ce frustrata, o sa pornesc prin a spune ca sunt pro, in cazurile in care injectarea, plasarea, modelarea si finisajul sunt necesare. Nu judec sau cataloghez aiurea in tramvai persoanele cu o nevoie aparte de silicon.

beauty
Pinterest vibes

Sa purcedem.  Am observat ca traiesc intr-o era in care sensul frumusetii incepe sa se schimbe. Botul si extrabotul devin embleme ale unei rase de femei inapte si ca, mai rau,  dorinte neimpartasite ale femeilor destepte.

Silicon stanga, silicon dreapta, silicon fata, silicon spate. Nu va mai ajunge? Am impresia ca sunt eu aia defecta, sau prietenele mele, sau baietii aia normali care au o scarba necontrolata fata de femeia “plasticata”. Mai oameni buni, zilele trecute ma uitam in gol pe un blog foarte cunoscut din Romanica, unde o tipa da sfaturi de moda si cum sa porti Versace ziua sau seara…bla bla shit things. Navigand si tot citind (fac documentare) am ajuns la niste articole vechi in care aparea o alta fata. Sa moara toti brazii de Craciun, daca nu era un alt om. Read and read ca sa imi dau seama ca atunci cand bisturiul intervine, ramai fara pic de “old me”. Asa o diferenta, m-a lasat masca. De la maxilar, la pometi, buze, sprancene si nas….totul era complet diferit, dar totul!

Sunt hater? Well poate da. Daca din greseala deschid televizorul pe canalele noastre, unde prostia e in floare, am cate un cosmar pe ora timp de o noapte. Ce naibii promovam? Ce naibii sa vada o adolescenta? Ce sa invete? Nesimtitilor!

Pe strada, in parc, in restaurante, cluburi, in scoli, pe partie, la mare, in trafic, in aprozar si pe unde naiba mergi, peste tot, dar peste tot, boturi rasar. Femei scarboase, cu bale la colturile gurii (cred ca nu mai simt ca le curge), ulei pe picioare (daca te-au atins ai murit de greata), machiate cu linie si sclipici la 12 ziua (plus fixare pentru fata), bucile vesele p’afara sau gecute micute cu blanita draguta acum de sezon.

Cred ca am petrecut destul timp cu acest subiect si am atins destule taste. Tin insa sa felicit fetele care desi au apelat la silicon, au facut acest lucru responsabil si cu bun simt. Extremele aduc mereu frig la sale, so do it nice and responsible.

With love,

Ioana

 

 

Advertisements

4 thoughts on “La silicoane inainte!

  1. Cred că ar trebui făcută o lege care să limiteze numărul de astfel de operații în cazul în care nu ai nevoie de așa ceva, dar totuși vrei să pari păpușă. Nici eu nu sunt hater, dar trebuie să recunoaștem că ce e prea mult strică și pe lângă asta îți mai pui și în pericol sănătatea riscând inutil diferite complicații.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s