Draga mână, arată-mi tu cu degetul…unde este nordul?

Eu ştiu cum e de mână! Tu ştii cum e de mână! Noi ştim cum e de mână!

Povestea începe la distanţă, e o poveste cu ciocolată şi felii de lămâie. Nu e ceva greu dar nici Easy peasy! Când doi oameni se cunosc, îşi cam dau seama dacă poate DA…sau din start BA! Înţelegi ce zic nu? Reacţionăm în funcţie de situaţii, dar în special în funcţie de oameni. De ce? Pentru că avem o busolă în suflet ce ne indică nordul. Poate nu la fiecare e bine antrenată, dar ai timp.

Ştii cât de importantă este strângerea de mână? Păi îţi spun eu: iei de mână doar un om care te face să simţi ceva sau speri că o să te facă să simţi ceva pe viitor. Atingi mâna unui om care te ajută să te ridici şi te loveşte când trebuie să o facă. Te apuci de mâna unui om care îţi oferă încredere sau te îmbrăţişează când chiar ai nevoie. Săruţi mâna unui om care merită respect sau iubire. Îngrijeşti mâna unui om care nu cere dar oferă. Vrei mâna unui om care nu vorbeşte dar face. Simţi mâna unui om chiar şi atunci când este prea departe să te atingă. Încălzeşti mâna unui om, nu pentru că a facut-o şi el cândva, ci pentru că mâna ta nu ştie altfel. Îţi doreşti mâna unui om şi o visezi, dar ştii că e doar o dorinţă seacă.

Tu crezi că mâna ta se înşeală? Ştie exact ce mână trebuie să ţină strâns când tună afară, ce mână să caute când lacrimile curg, ce mână să apuce când are putere…chiar dacă săraca…mâna ta e mică! Ea vrea un drum…De mână…pentru că povestea trebuie să fie scrisă de mână!

Dragă mână, arată-mi tu cu degetul…unde este nordul?

With love,

Ioana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s