Vivo per lei!

Cam în câte ziduri te izbeşte viaţa? Cam de câte ori te-ai ridicat sau te-a ajutat ea să te ridici? Ea este acolo…e ca râia de care scapi aşa greu, dar e într-un sens pozitiv. E ca berea rece, vara la 40 de grade. E ca parmezanul peste pizza şi ca un gratar cu prietenii.

Ea căci despre Ea vorbim, este femeie. Ştii ce face? Te împinge de la spate când nu ai mai vrea să păşeşti, te ceartă când spui nu pot şi suferă când nu vorbeşti. Este acolo. Dacă o ai, simţi, dacă o aştepţi, o să vină, dar trebuie să munceşti mult. Femeile faine nu sunt ca pantofii din vitrină, lucioşi şi scumpi. Ele sunt ca îngheţata cu mult topping de ciocolată: rece, aromată, te răcoreşte şi te face să bei un pahar de apă cu multă poftă.

Problema noastră este că nu avem răbdare. Nu avem răbdare să căutăm, să descoperim, să construim…şi nu avem răbdare să reparăm!

Voi bărbaţii aveţi multe calităţi, iar una dintre ele trebuie să fie femeia de lângă voi. Dacă ţii se pare că sună ciudat, poate ai dreptate (de ce? ai avut mai multe defecte decât calităţi, aşa-i?), dacă ţii se pare aberant (eşti mare bou), dacă îmi dai dreptate (aşa  te vreau! ştii ce vrei!). Femeia este o parte importantă din viaţa ta, recunoaşte, asumă-ţi şi o să ai doar de câştigat.Fiecare femeie pe care o întâlneşti, are un loc. Una e buna de mers la sapă, una de călcat cămaşa aia naşpa, una pentru mesele cu prietenii, una pentru deranjat patul, alta pentru companie de spart seminţe. Dar una e bună de păşit la altar.

Nu cred în poveşti cu prinţi şi prinţese, dar cred în poveşti cu oameni. Tipa care merge la altar e o zână, e mişto, nebună, capabilă, muncitoare şi tot ce iţi mai trebuie ţie. E perfectă pentru tine. Tipa asta te ajută să te ridici, să mergi, să vrei. Ohhh minunăţie de femeie!!!

Femeia ta este o calitate!

With love,

Ioana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s