După Eva, gloata s-a împărţit!

De cand Evuța noastră a păpat cu drag și spor din mărul cel fară de alarmă, femeile cară cu hărnicie vina păcatului inopinant sau nu. Păi nu ducem noi? Păi nu suntem noi antilopele vieții voastre, chiar dacă avem dimensiunea unui dop? Păi nu vă pupăcim noi și când ne vine să vă spargem fața? Ehhh..noi suntem. Minunate, mirobolante, zeițe pentru toată viețișoara noastră. 🙂

Dar specialele de noi, nu suntem toate după acelaşi şablon. Suntem diferite şi speciale, suntem zâne sau mortăciuni bete(după caz). Dar totuşi ne mai asemănăm între noi şi pentru că dragi zei olimpici, bărbăţei cocalari şi partenerii noştri de chin, nu ştiaţi…o să vă introduc în lumea sclipitor de gălăgioasă a femeii. Deci:

#1. Femeia Salam Alecum

Aceasta specie e aia de nu se mai satură de venerat bărbatul. “Da iubi, vrea iubi, zice iubi, nu pot că ies…stau cu iubi, nu cred ca iubi vrea…” Nu are personalitate şi dacă deschide gura o face cu frică. E prietena aia disperată, care atunci când are o relaţie uită de tot si toate(asta până îşi ia papucii şi caută ce a pierdut odată). Trezireaaa legumă la grătarrrr!

#2. Femeia proastă fară să stie

Această meduză inundă a prostie, dar săraca în lumea ei unde ea e cool nu vede nimic, decât oameni inferiori. Pe asta ori o eviţi ori o plesneşti direct. Tâmpă şi legată la creier, vorbeşte incorect şi iubitul ei este un jucător la pariuri d”alea pe meciuri. aaa… şi e invidioasă, minte mult şi ca ea nu e nimeni.

#3. Femeia Vampă

Această domnişoară este sigură pe ea, nu este proastă şi te joacă pe degete ca pe ultimul bou. Este frumoasă de obicei şi mult superioară altora. Are tupeu şi ştie ce face. Exagerează doar când e provocată(nu suportă). Nu are suflet, e o gazelă neobosită.

#4.Femeia Triunghiul Bermudelor

Are creier, este frumoasă şi să mori tu dacă nu te dă pe spate cu gene lungi, dantelă fină şi cuvinte exact la locul lor. E dulce, dar dacă o enervezi muţi cortul repede, pentru că băiatu’…nu te pune cu ea. E o specie la căutare dar nu suportă rahaturi la kg, sooo poate e timpul să o apreciezi dacă o găseşti.

#5.Femeia frustrată şi dependentă

Femeia asta nu vrea iubit pentru ea, ci pentru altele. Are un grup de toante ca ea, bârfesc şi stau pe Facebook, postând poze ce urlă după like. Când îl prinde pe maimuţoi(iubi) descarcă bateria cât ai spune Instaaa. Crede că orice i se cuvine şi tati o crede!

#6. Femeia Xena

Vai, păi e ca Messi. Nu se satură să câştige, nu se accidentează niciodată doar se zgârie. Are vorbele la ea şi o bâtă mereu în mâna. Aleargă pe tocuri şi mănâncă Burger. Nu se fereşte de sentimente dar nici nu suferă după bărbaţi. E veselă şi pregătită de luptă.

#7. Femeia Zâna Zânelor

Această zeiţă este mereu aranjată dar nu exagerează, machiată, dar fară e tot dulce şi luminează ca un bec. Munceste destul şi are banii ei să iasă în club. Stă mereu dreaptă şi nu se uită nici moartă după un bărbat care nu munceşte, nu luptă, nu vrea şi poartă curea d’aia de prost. Femeia asta ştie ce valoare are şi o respectă. Găteşte, miroase mereu bine şi apreciază oamenii şi le zâmbeşte frumos. Dar când eşti laş…ai murit, te torturează elegant(sau asta crezi tu, pentru ea eşti trecut).

#8. Femeia Ţaoampă

Asta e lungirea paharelor şi varianta alternativă a bărbaţilor fomişti. E fată de club, vulgară, mestecă gumă ca o vacă, stă doar în cafenele şi poartă extensii scârboase. Boşorogii sunt mâncarea ei preferată(altceva nu poate) şi nu ştie aprope nimic despre universul paralel ei. Visează multe şi primeşte puţine, nu îi place munca şi baieţii deştepţi o sperie rău. Face “treabă” şi vrea respect. Hhhuuu submarin naşpa ce zaci ca un cartof în ciorbă!

#9.Femeia bureţel

Nici frumoasă, nici oribilă…aşa o chestie simpatică. E sinceră, e bună si puţin prostuţă. Nu vrea prea multe de la ea şi ce are e bun. Are soţ de obicei şi îl iubeşte aşteptându-l cu supică acasă( făăăiiii se linge cu alta, cât fiebi tu conopida). E pudică şi nu se îmbracă sexi, are burtică dar nu prea o deranjează. E dulcică aşa dar demnă de o mică milă. Nu o să te părăsească, e bună, iartă şi te iubeşte mult.

#10.Femeia Femeilor, Minunea Lumii şi a Galaxiei

Doamneeeee….această dantelată, parfumată şi rujată esteee tare fainăăăă! De ce? Are câte o calitate din toate şi defectele ei te fac să leşini după ea. Munceşte, găteşte,  citeşte, calcă, spală, se îmbată, cucereşte, are imaginaţie, e independentă, e puţin vulgară doar cu tine, are o privire pătrunzătoare, nu se lasă uşor, ştie exact când să vorbească şi când să tacă, te ridică de jos, te motivează, face alegeri corecte, alege bărbaţi deştepţi şi interesanţi, nu îi este frică să plângă nici să iubească, este prietenă mai mult cu băieţi şi ăia sunt morţi după ea. Când o inviţi în oraş te simţi ca un zeu lângă ea, eşti mândru, toată lumea o place sau o vrea. E o minunăţie, o sexoasă deşteaptă şi interesantă femeie! Nu se simte superioară şi nu e cu nasul pe sus, merge pe jos şi face piaţa, dar e o zână. Însă dacă ai supărat-o ori eşti bărbat adevărat ori fugi dracu’ cât mai eşti în viaţă! 🙂

Ehhh…astea suntem noi, cum am mai spus minunaţii, fără jurnal şi instrucţiuni. Nişte nebuloase, nişte gogoşi bune cu ciocolată. Dar ai grijă mă baiatule…toate suntem faine pană la proba aia naşpa. Alege şi tu fata aia care nu pare, dar e…sau pare şi chiar e!

Baftă armăsari domestici sau sălbatici, Doamne Doamne vă veghează să vadă ce faceţi cu bucăţica voastră de coastă. Hell yeee!!!

With love, 

Ioana

P.S. Melodia din comm.e minunată pentru dans la bară! 🙂

Advertisements

One thought on “După Eva, gloata s-a împărţit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s